Valokuvaaja - Videokuvaaja

Pohjakuvat24 palvelu on uudistumassa ja etsimme nyt ammattitaitoisia valokuvaajia sekä videokuvaajia osaksi kasvavaa yritystoimintaa. Palvelumme toimintasäde kattaa koko Suomen, mutta sinun osa-alueesi tulee olemaan vain oma asuinkaupunkisi ja mahdollisuuksien mukaan osa sen ympäristöä. Mainitse hakemuksessa laitteistosi ja mahdollinen kyky tuottaa myös ilmakuvausta. Lähetä avoin hakemus myynti@pohjakuvat24.fi ja olemme sinuun tarkemmin yhteydessä.

Kaupungit joihin haetaan kuvaajia:

Inari, Sodankylä, Rovaniemi, Kemi, Kuusamo, Oulu, Suomussalmi, Kajaani, Kokkola, Iisalmi, Lieksa, Vaasa, Seinäjoki, Kristiinankaupunki, Kuopio, Joensuu, Varkaus, Jyväskylä, Savonlinna, Joutsa, Mikkeli, Pori, Tampere, Rauma, Hämeenlinna, Forssa, Lahti, Lappeenranta, Kouvola, Hyvinkää, Turku, Salo, Porvoo, Kotka, Vantaa, Lohja, Perniö, Espoo, Hanko, Helsinki.

 

Pohjakuvien tekijä

Pohjakuvat24 palvelu on uudistumassa ja etsimme nyt useita 2d ja 3d pohjakuvien tekijöitä (uudelleenpiirtäminen) osaksi kasvavaa yritystoimintaa. Työnkuvasi voi kattaa toisen tai molemmat näistä. Työ on etätyötä. Lähetä avoin hakemus myynti@pohjakuvat24.fi ja olemme sinuun tarkemmin yhteydessä.

3d-visualisoija

Pohjakuvat24 palvelu on uudistumassa ja etsimme nyt useita ammattitaitoisia 3d-visualisoijia osaksi kasvavaa yritystoimintaa. Työ on etätyötä ja tekijällä tulee olla omat laitteistot ja ohjelmistot työn suorittamisen osalta. Lähetä avoin hakemus myynti@pohjakuvat24.fi ja olemme sinuun tarkemmin yhteydessä.

Graafinen suunnittelija

Pohjakuvat24 palvelu on uudistumassa ja etsimme nyt useita graafisia suunnittelijoita osaksi kasvavaa yritystoimintaa. Työnkuvasi tulee kattamaan monipuolisesti eri myyntiaineistojen tuottamisen. Työ on etätyötä. Lähetä avoin hakemus myynti@pohjakuvat24.fi ja olemme sinuun tarkemmin yhteydessä.

Web-suunnittelija

Pohjakuvat24 palvelu on uudistumassa ja etsimme nyt useita ammattitaitoisia Web-suunnittelijoita osaksi kasvavaa yritystoimintaa. Työ on etätyötä ja tekijällä tulee olla omat laitteistot ja ohjelmistot työn suorittamisen osalta. Työtetävät tulevat olemaan uudiskohteiden myyntisivustojen rakentaminen ja ylläpito. Lähetä avoin hakemus myynti@pohjakuvat24.fi ja olemme sinuun tarkemmin yhteydessä.

Koululainen. Hae meille työharjoitteluun!